Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedves mindenki!!

 

Ha vagytok nagyon jó lelkűek, és van egy felesleges Simba Voyg Steffi Love (made in china) kb. 2002-es barbie babátok, és nektek már nem kell, akkor felajánljátok? Nem firkás arcú, meg ilyesmi, mert sajna az egyik legjobb barátomnak aki még csak 11 éves eltűnt az ilyen barbijának a feje, és mindennap megsiratja. Akármennyire is furán hangzik, hogy egy babát siratni, de ami nektek egy babafej az életből, az neki a baba életét jelentette! Segítsetek kérlek, benneteket a fej ajánlásáért jutalmazlak!!

 

A babával nem úgy játszottunk, mi ti otthon. Ti bizonyára hercegnőset , vagy ilyeneket játszottatok. De mi nem. A 11 éves kislejjjány gondolatai:

Mannynak volt egy nővére, Anna, de ő szétesett. Így már csak Manny és egy másik barbie Letty maradt. Sajna ilyen söpredék-féle emberek lettek belőlük. Melléjük szegődött Mártács M. Mártács (a Kiskopsz-dobos), aki életük végéig kísérni fogja őket. Aztán Celányi Christa is csatlakozott hozzájuk. Van egy Hófehérke házunk, és azt rabolták ki minden este. Aztán ezért dutyiba kerültek volna 4 évig, de megszöktek, és a csatornába költöztek. Szigetelő szalagból csináltunk nekik gumiruhát, hol feketét, hol csíkosat. Ilyenkor leborotváltuk a hajukat ( XD ), és ásványvizes üvegek voltak a pasijaik. Fred Olag   Letty pasija, Rob Chick    pedig Manny pasija lett. Ilyen ki s kulcstartó láncokából csináltunk nekik karkötőt, ami még most is rajtuk van. Aztán egyszer LÁszló-napot ünnepeltünk a kertbe, és azelőtt Hófehérkéztünk, (itt megalakult a HEP; Hófehérke Ellenes Program) és már minden országban körözték őket... ( :D:D:D:D:D:D:D ) Jahm.. egyszer aztán a két tesóm összebalhézott, hogy "én leszek Hófehérkével, nem mert én!" és Viki eldobta Manny fejét mérgében. Aztán elméletünk szerint a kukába esett. De időnk sem volt megkeresni a fejét, ez a baj..

 

Írjatok javaslatokat, vagy egyebet kommentár kép a SEGÍTSÉG! oldalhoz.

Manny képét ha akarod elküldöm emailbe.

Ha segítesz, megnemmondhatatlanul segítesz nekem!!

Manny volt a számomra legkedvesebb baba a világon.

 

"Élet csak egy van a világon. Segítségeddel csak egy ember lesz a világon - jószívű."

Marlet Combs

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.